Congrés Internacional Romànic

Moure's a Barcelona

A peu

Barcelona és perfecta i està ben preparada per passejar-hi, i és la millor manera de visitar el centre: El Casc Antic, els carrers del Barri Gòtic, la Barceloneta i la platja, el fantàstic Palau de la Música Catalana, la Sagrada Família, la Casa Batlló, la Pedrera, el barri del Born i el Parc de la Ciutadella.

Autobusos i metro

El Metro és la millor i més ràpida manera de desplaçar-se. Pots comprar un bitllet il·limitat de 24h, T-DAY (deu viatges per 10,50€) o un bitllet senzill (2,40€) que pots comprar a l'autobús o al metro, amb la teva targeta de crèdit o en efectiu. Tots els bitllets del metro es poden combinar amb la xarxa d'autobusos i trens.

Recordeu que el transport públic és el sistema més sostenible! Consulteu la pàgina web del transport públic de Barcelona per obtenir informació detallada. Per a visites turístiques més generals, us recomanem l'Autobús Turístic, que té dues rutes diferents i visita tots els llocs destacats de Barcelona.

Taxi

És fàcil trobar taxis per tota la ciutat. Altres companyies com Cabify o Freenow també estan disponibles a la ciutat a través de les aplicacions telefòniques.