Congrés Internacional Romànic

Aeroport

OPCIÓ A - AEROBÚS

AEROBÚS és l'opció més ràpida per arribar al centre de Barcelona i el trajecte mitjà és de 30 minuts. Un autobús surt de l'aeroport cada 5 o 10 minuts de 5.35 ha 01.00 h, el bitllet senzill costa 5,90 euros i el d'anada i tornada 10,20 euros. Hi ha una parada d'AEROBÚS a les terminals T1 i T2. Podeu comprar el bitllet en línia al personal, al conductor de l'autobús oa les màquines expenedores de bitllets. El servei AEROBÚS no està integrat al sistema tarifari; haurà de comprar un altre bitllet una vegada al centre de la ciutat si necessita un altre mitjà de transport per arribar a la destinació final.

OPCIÓ B - METRO

La línia de metro L9 Sud connecta les terminals T1 i T2 de l´aeroport amb la ciutat de Barcelona cada 7 minuts. El trajecte dura 32 minuts i funciona tots els dies de dilluns a dijous (de 5:00 ha mitjanit), divendres i vespres de festius (de 5:00 h a 2:00 h), els dissabtes sense parades i els diumenges de 5: 00 h a mitjanit. El bitllet de l?aeroport al centre de Barcelona costa 4,60 euros. L'estació de metro de l'aeroport no està integrada al sistema tarifari; haurà de comprar un altre bitllet una vegada al centre de la ciutat si necessita un altre mitjà de transport per arribar a la destinació final.

OPCIÓ C - Autobús urbà 46

L'autobús 46 (Plaça Espanya – Aeroport) realitza el trajecte entre l'aeroport, les dues terminals T1 i T2, i la ciutat de Barcelona. L'horari de funcionament és de 4.50 ha 23.50 h, i la freqüència varia al llarg del dia: surten de l'aeroport cada 15 o 30 minuts. El bitllet senzill costa 2,20 euros. Podeu comprar el bitllet al conductor de l'autobús oa les màquines expenedores de bitllets. L'autobús urbà 46 està integrat al sistema tarifari; pot comprar bitllets integrats o la targeta Hola Barcelona Travel Card a les màquines expenedores de bitllets.

OPCIÓ D - Taxi

Hi ha una estació central de taxis a la sortida de les terminals T1 i T2 de l'aeroport. El preu és d'uns 35 euros i es triga 20 minuts a arribar a la Universitat de Barcelona, ​​al centre de la ciutat.